ALCE NERO Pesto Genovese (sos bazyliowy) BIO 130g
Sklep Ekologiczny Eko Familia
Opis
SKŁADNIKI
pasta bazyliowa* (46%) (bazylia* (41%), olej
słonecznikowy*, sól), olej słonecznikowy*, oliwa z oliwek extra virgin*,
orzechy nerkowca*, ser parmezan Parmigiano Reggiano D.O.P* (2,5%) (mleko
krowie*, sól, podpuszczka), ser pecorino* (mleko owcze*, podpuszczka, sól),
sól, orzeszki piniowe* (0,9%), czosnek* (*certyfikowany składnik
ekologiczny)
OPIS
Ekologiczny sos bazyliowy Pesto Genovese. Należy go
jedynie dodać do makaronu, tworząc w ten sposób włoski posiłek.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1940
kJ/462 kcal
Tłuszcz - 47 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 6,7
g
Węglowodany - 5,1 g
w tym cukry - 2,7 g
Błonnnik - 1,0 g
Białko -
4,2 g
Sól - 2,7 g
ZALECANE WARUNKI RPZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać
w lodówce i spożyć w ciągu 3-4 dni.
EAN: 8009004850200
Waga: 0.25 kg