MISO HATCHO (NA BAZIE SOI) BIO 300 g - LIMA
Dostępność:
duża ilość
Wysyłka w:
3 dni
Cena:
28,02 zł
28.02

Opis
SKŁADNIKI
Soja* 64%, woda, sól
morska 11%, mąka z prażonego jęczmienia* 0,8%, Koji
(Aspergillus oryzae) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Tradycyjna pasta
japońska, produkowana ze sfermentowanej soi. Miso znane było na Dalekim
Wschodzie już od 1300 roku. Długość fermentacji soi - minimum 1 rok.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 854 kJ/ 204 kcal
Tłuszcz - 9,8 g
w tym kwasy
tłuszczowe nasycone: 1,6 g
Węglowodany - 5,4 g;
w tym cukry: 2
g
Błonnik - 8,2 g
Białko - 23,6 g
Sól - 4 g
Koszty dostawy
Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Kraj wysyłki:
Opinie o produkcie (0)




Darmowa dostawa (Odbiór w kiosku RUCH) już od 199,00 zł.